Tag // The beauty & the brains

zaterdag, maart 12, 2016

Ik ga vandaag weer een tag invullen! De vorige vond ik echt heel erg leuk om te doen, dus nu weer eentje! Zo leren jullie me toch stukje bij beetje, beter kennen.

Favourite book?
Dit vind ik echt een hele moeilijke. Ik lees echt veel en heb al bij heel veel boeken gezegd dat het mijn nieuwe lievelingsboek is. Maar eentje die echt diehard altijd hoog op mijn lijstje heeft gezien, is Legend van Marie Lu. (Heel de serie trouwens, hij heeft nog 2 boeken ; Wonderkind & Finale).

Favourite quotes? 
Weer eentje die ik persoonlijk heel erg moeilijk vind, aangezien ik ook echt heel erg veel van quotes hou en er súper veel op mijn telefoon heb staan. Ik had eerst een mapje met wel 2000 quotes van we heart it, haha! Maar eentje is wel heel erg speciaal voor mij en hij staat ook nog ergens op mijn blog: "Don't tell me the sky's the limit, when there are footprints on the moon."
Favourite & least favourite subjects at school?
Mijn favoriete vak is denk ik... hmm... scheikunde. Scheikunde vind ik wel heel erg interessant en ik zou er later wel iets mee willen doen. Mijn minst-favoriete vak is denk ik Nederlands. Nederlands is gewoon een vak waar ik niet veel voor hoef te doen en dat geeft me niet echt een uitdaging. 

If you could study anything anywhere, what would it be?
Ik zou echt astronomie willen studeren, ik vind het echt súper interessant! Astronomie studeren in Amerika, bij de Nasa. Niet dat dat kan, maar als dat zou kunnen zou ik het heerlijk vinden. Ik ben ook niet goed in Natuurkunde en ik hoorde laatst dat Astronomie de hoogste natuurkunde is, die er bestaat. Dus, ik denk dat ik die droom even aan de zijlijn moet gaan zetten. Er zijn nog genoeg andere leuke studies!

What's your nerdy little secret?
Ik koop wel eens boeken over wetenschappelijke dingen, zo heb ik toevallig vandaag een boek gekocht over de hersenen. Ik wil echt zoveel mogelijk weten over álles. Dusja, die boeken lees ik wel eens.

If your channel/blog didn’t focus on Beauty/Fashion/Lifestyle, what would it be?
Zeker weten over sterrenkunde. Daar zou ik elke dag wel over kunnen praten! 


Name some things that you’re obsessed with that other people would find strange or geeky?
Boeken. Ik heb echt een boekenobsessie. Ik sta er wel vaak van te kijken hoe weinig mensen lezen eigenlijk nog leuk vinden. Vaak als ik vertel over boeken of zeg dat ik veel boeken lees, kijkt 80% me aan alsof ik van een andere wereld kom. Hahaha.

English or math? 
Ik kies dan toch wiskunde. Als ik een hoofdstuk echt snap, vind ik het echt heel erg leuk om de sommen te maken! Het voelt een beetje als een uitdaging, dus daar heb ik meer plezier in. Engels vind ik ook wel leuk hoor, maar niet op school.

Science or art?
Science! Zeker weten. Ik vind het super leuk om creatief bezig te zijn, maar kunst interesseert me niet echt. Ik vind wetenschappelijke vakken heel leuk en wil er altijd graag meer over weten. Het lijkt me ook wel gaaf om er later iets mee te doen.

Liefs,
Britt

8 opmerkingen :

 1. Ik ga ook voor Wiskunde dan Engels! Super leuke tag hihi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Astronomie studeren lijkt me ook echt fantastisch, zo fascinerend gewoon. Daarentegen zou ik toch liever Engels kiezen, ik houd van Engelse literatuur en vond dat ook altijd erg leuk op school. (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa precies! Engelse literatuur is ook heel erg leuk ;)

   Verwijderen
 3. Super leuke tag.
  Kan ik dezen tag overnemen? xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Scheikunde is inderdaad gaaf! Ik vond Nederlands ook altijd simpel, totdat we literatuurgeschiedenis kregen :P

  BeantwoordenVerwijderen